Οδηγίες Χρήσης και Παρενέργειες Green Coffee Bean Extract

Το Green Coffee Bean Extract είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα αδυνατίσματος το οποίο οφείλει τα αποτελέσματα του στη δραστική ουσία που περιέχει, το χλωρογενικό οξύ. Το χλωρογενικό οξύ δρα αναστέλλοντας την απελευθέρωση της γλυκόζης στο σώμα, ενώ την ίδια στιγμή ενισχύει το μεταβολισμό και το “κάψιμο” του λίπους. Αυτοί οι δύο μηχανισμοί συνεργάζονται μαζί για να αναστέλλουν την απορρόφηση του λίπους και την αύξηση του βάρους.

Οδηγίες Χρήσης του Green Coffee Bean Extract

Σε μία μελέτη που έγινε από την ιατρική μονάδα του Dr Oz Show οι συμμετέχοντες στους οποίους δόθηκε συμπλήρωμα πράσινων κόκκων καφέ έλαβαν 3 κάψουλες την ημέρα, 30 λεπτά πριν από το κάθε γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό).

Το κάθε κουτί Green Coffee Bean Extract περιέχει 90 κάψουλες και διαρκεί ένα μήνα.

Το συμπλήρωμα συνοδεύεται με ένα 7ήμερο πρόγραμμα διατροφής για άμεση απώλεια.

Έγκυες και θηλάζουσες μητέρες, παιδιά κάτω των 18 ετών και άτομα με γνωστό ιατρικό ιστορικό πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν την χρήση αυτού ή οποιουδήποτε άλλου συμπληρώματος αδυνατίσματος.

Παρενέργειες του Green Coffee Bean Extract

Το Green Coffee Bean Extract είναι φυτικό και περιέχει μικρή ποσότητα καφεΐνης οπότε και δεν σας κάνει νευρικούς και δεν σηκώνει του χτύπους της καρδιάς σας όπως ο ψημένος καφές. Στην πραγματικότητα, οι πράσινοι κόκκοι καφέ έχει αποδειχθεί σε μελέτες ότι βοηθάνε στην μείωση της αρτηριακής πίεσης ενώ δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό!

Το Green Coffee Bean Extract:

  • Eίναι ένα ισχυρό, φυσικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες και το άγχος.
  • Βοηθά τη διατήρηση και την αναγέννηση των υγιών κυττάρων ενω έχει επίσης οφέλη αντιγηραντικά και οφέλη υπερ της απώλειας βαρους. 
  • Ενισχύει τη διαχείριση βάρους.
  • Η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει την απελευθέρωση λιπαρών οξέων από το αποθηκευμένο λίπος στο σώμα.
  • Το χλωρογενικό οξύ και οι σχετικές ενώσεις της βοηθούν το ήπαρ να επεξεργαστεί αυτά τα λιπαρά οξέα πιο αποτελεσματικά.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ GREEN COFFEE BEAN EXTRACT